Jiba

Jiba, bekend van de slogan "Jiba meer vakantie" is onderdeel van de Sundio Group.

Jiba
Het opvallende gele logo van Jiba
Jiba is onderdeel van de Sundio Group. Hieronder vallen onder andere ook Sunweb, Marysol, de Reisgigant, Gogo, Husk en Eliza was here. Vakanties van Jiba zijn uitsluitend via de website te boeken en dus niet via reisbureaus. Als onderdeel van de Sundio Group hebben ze flink aan de weg getimmerd, wie herinnert zich de (te grote) gele koffer niet op het strand?

Volledig verzorgde (winter)zonvakanties naar onder andere landen in het Middellandse Zee gebied (zoals Portugal, Griekenland en Turkije) en Noord Afrika, maar ook wintersportvakanties naar Frankrijk, Italiƫ, Oostenrijk en Andorra kunnen worden geboekt bij Jiba.
Bij Jiba treft u niet alleen informatie over de vakantie maar ook over het land, de bestemming en de accommodatie. Daarnaast kunt u zien wat voor klimaat er heerst en welke excursies er aangeboden worden.

Alle reizen worden uitgevoerd op basis van ANVR Reisvoorwaarden. Daarnaast is Jiba aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en Thuiswinkel waarborg, het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen.