Oad

De Oad Groep is de laatste jaren uitgegroeid tot de op één na grootste reisorganisatie van Nederland.

Oad
Het overbekende Oad logo
Het familieconcern Oad bestaat uit 3 divisies die vanuit het hoofdkantoor in Holten aangestuurd worden:

De historie van de Oad Groep gaat terug tot 1924 waarin de oprichter G. ter Haar zijn eerste bus ten behoeve van personenvervoer voor een deel van Twente kocht. Pas in de jaren ’60 ging Oad verzorgde busreizen organiseren. Innovatieve ideeën, zoals de skibus, lage instapbus, slaapbus, rolstoelbus, fietsbus en de Oad Jumbocamper, zorgden voor veel publiciteit. In de jaren ’80 ging Oad zich richten op de vliegmarkt en half de jaren ’90 brak OAD pas echt door middels de introductie van een aantal intercontinentale vliegvakantiebestemmingen.

Met Oad Reizen kunt u tegenwoordig terecht in meer dan 60 landen wereldwijd. Dus of u op vakantie wilt naar de Dominicaanse Republiek, China, Spanje of Griekenland alles is mogelijk. Er is voor ieder wat wils, want Oad Reizen heeft een ruim aanbod van zonvakanties, wintersport vakanties, stedentrips, verre reizen, excursie- en rondreizen, autovakanties, campings en reizen naar Disneyland Resort Parijs.

De Oad group heeft onder andere samenwerkingsovereenkomsten met KNVB, KNSB, PSV, AJAX, Joop van den Ende Theaterproducties, Night of the Proms en Mojo Concerts.

Ongeveer 220 van de 1560 Oad verkopende Globe reisbureaus zijn aangesloten bij de Oad Groep. Zij onderscheiden zich door persoonlijke service en kwaliteit en allround vakmanschap. In Nederland zijn er 8 Globe reisbureaus voor de zakelijke reiziger.

Ieder jaar worden er duizenden vakantiegangers op hun vakantiebestemming in Europa afgezet door één van de touringcars van Oad. Oad is mede-initiatiefnemer van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf en heeft dus een voorbeeldfunctie in de Nederlandse touringcarbranche op het gebied van veiligheid.


De Oad Groep staat garant voor kwaliteit en zekerheid tegen scherpe prijzen.