Peter Langhout Reizen

Peter Langhout Reizen, aanbieder van vele duizenden vakanties in binnen- en buitenland. Bekend van "Peter Langhout Reizen, compleet betaalbare reizen!".

Peter Langhout Reizen
Het logo van Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen (Benga B.V.) is een reisorganisatie die opereert vanuit Alphen aan de Rijn. De doelgroep waar ze zich op richten is heel breed. Door middel van de verschillende soorten reizen die ze aanbieden zoals zonvakanties, autovakanties, excursiereizen, stedenreizen, cruises, weekendjes weg, wintersport en reizen met bezoek aan een attractiepark bereiken ze zowel jong als oud.

De vakanties gaan onder andere naar Frankrijk, Duitsland, Spanje, maar ook Thailand en de Verenigde Staten. Doordat u rechtstreeks bij Peter Landhout boekt en zij groot inkopen zijn de prijzen zeer scherp.

In 1987 is Peter Langhout Reizen opgericht en sinds 2008 zijn ze aangesloten bij de ANVR (Algemeen Nederlandse Vereniging van Reisorganisaties). Daarnaast zijn ze ook lid van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds. En ze moeten zich houden aan de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijven. U kunt dus met een gerust hart op reis gaan met Peter Langhout.