ANWB voorkomt autopech op vakantie

De ANWB verwacht dat onder andere door de economische crisis er meer gezinnen een vliegvakantie inruilen voor een over het algemeen goedkopere autovakantie. Door middel van een grote campagne op 7 mei 2009 wil de ANWB autorijdend Nederland oproepen om hun auto’s vakantieklaar te maken zodat autopech voorkomen kan worden.

Een ieder die met een auto, caravan, motor, camper of vouwwagen op vakantie gaat behoort tot de doelgroep van deze landelijke campagne. De Bovag en de bij hen aangesloten bedrijven ondersteunen de campagne.

De eerste 3 dagen van de Autovak Rai (20 tot 23 april) zullen de aanhaakmogelijkheden en de campagneplannen alvast toegelicht worden. Belangstellenden van deze zogenaamde aanhaaksessies kunnen zich kosteloos en vrijblijvend opgeven via www.deactiesite.nl.

Doordat er waarschijnlijk meer Nederlanders met de auto op vakantie zullen gaan en door deze campagne zullen de deelnemende autobedrijven en toeleveranciers het extra druk krijgen. Zij worden dan ook nadrukkelijk opgeroepen om deel te nemen aan dit initiatief. Naar schatting zullen er ongeveer 3000 Bovagbedrijven zich aansluiten bij deze campagne.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 08 april 2009.