Bungalows bij Center Parcs in uitverkoop

Vanaf vandaag houdt Center Parcs 10 dagen lang uitverkoop. Iedere ochtend vanaf negen uur worden er 1000 bungalows aangeboden op verschillende vakantieparken vanaf slechts acht euro per persoon per nacht.

De Bungalow Race loopt tot 4 maart 2010. Dagelijks kunt u profiteren van zeer voordelige aanbiedingen. Degene die als eerste boekt heeft de beste prijs. Bij een volledige bezetting van de cottage kunt u al voor acht euro per persoon per nacht verblijven op één van de vakantieparken van Center Parcs.

Als alle 1000 cottages geboekt zijn dan komen er de volgende dag vanaf 9 uur ’s ochtends weer 1000 cottages beschikbaar die tegen lage prijzen te boeken zijn. U maakt dus iedere dag kans om gebruik te maken van een spetterende aanbieding.

Center Parcs biedt vakantieparken aan in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De organisatie bestaat eigenlijk al sinds 1953 maar is in de loop der jaren flink uitgebreid en gemoderniseerd. De vakantieparken zijn subtropische vakantieparadijzen geworden en vervolgens werden de bungalows cottages en was het subtropisch zwembad Aqua Mundo.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 23 februari 2010.