Bijzondere hotelovernachtingen in India en Chili

Hotels verzinnen steeds weer iets nieuws waarmee ze uniek kunnen zijn op de hotelmarkt. Wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen zwembad als u een hotelovernachting boekt of een overnachting in een vulkaan?

In de grootste stad van India, Mumbai, wordt een ecohotel gebouwd, het Aquaria Grande. Het hotel zal bestaan uit diverse luxe voorzieningen, waaronder een privé zwembad bij de hotelkamer. Het betreft een zwevend balkonzwembad. Naast het privézwembad heeft men ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het algemene hotelzwembad.

Een ander uniek hotel vindt u in Chili. Als u in Chili bent moet u zeker Montaña Mágica Lodge bezoeken. Het is een hotel dat zich bevindt in het reservaat Huilo Huilo. Middenin het regenwoud en prachtige waterbronnen, flora en fauna vindt u dit hotel dat eruit ziet als een vulkaan. Vanuit uw kamer kijkt u uit over het regenwoud. De vulkaan spuit uiteraard geen lava, maar water.

Vaak betaalt u voor deze bijzondere hotels iets meer dan bij een ander hotel, maar u geniet wel van een unieke belevenis.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 13 maart 2012.