KLM en NS werken samen

Luchtreizigers gaan een groot voordeel ondervinden van de uitbreiding van het samenwerkingsverband tussen de KLM en de Nederlandse Spoorwegen.

Er komen meer nachttreinen zodat Schiphol ook voor hele vroege of late vluchten te bereiken is met de trein. Dit betekent dat familie en vrienden niet meer ’s nachts af hoeven te reizen naar Schiphol om iemand weg te brengen of op te halen.

Tot en met eind juni krijgen reizigers die over een KLM-actieticket beschikken ter introductie de reis vanaf Schiphol naar huis gratis. Op dit moment maakt ongeveer een derde van alle reizigers gebruik van de trein als men van en naar Schiphol reist. Door het inzetten van meer nachttreinen willen KLM en de NS bereiken dat dit zal stijgen naar ongeveer 50 procent.

Vanaf half april zal er voor treinreizen vanuit Antwerpen en Brussel naar Schiphol een elektronisch vlieg-treinticket ingevoerd worden. Het eerste gecombineerde e-ticket. De zakelijke reizigers die deelnemen aan het Blue Bizz-programma krijgen een half jaar de NS-businesscard die vele kortingen biedt. Dus zowel de zakelijke als recreatieve reiziger zal veel voordelen en gemak ondervinden van deze uitgebreide samenwerking tussen KLM en de NS.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 02 april 2009.