Seks op vakantie erg prijzig

Seks op het strand is voor sommige vakantiegangers het ultieme vakantiegevoel. Echter een vrijpartij op het strand tijdens je vakantie kan je in sommige landen duur komen te staan. Een Duitstalige beoordeelsite heeft onderzocht welke straffen je kan verwachten.

Als je seks hebt op het Spaanse strand dan kan je dat 75.000 euro kosten. Ga je op vakantie naar Kroatië en heb je daar seks onder de sterrenhemel dan kan maak je kans op een boete van 150 euro. Maar het kan zelfs voorkomen dat je een celstraf van een maand krijgt.

In Griekenland kan je een celstraf krijgen van twee jaar voor seks in het openbaar. Word je op vakantie in Turkije gesnapt tijdens het vrijen dan ga je twee maanden de cel in en betaal je 200 euro boete. In Italië zou je overdag overal seks mogen hebben, maar zodra het avond wordt kun je daar ook een celstraf van twee jaar riskeren.

In Scandinavië is de politie stukken milder. In Zweden kost het je namelijk 50 euro als je betrapt wordt op seks in het openbaar. En in Noorwegen krijg je slechts een waarschuwing.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 05 augustus 2009.