Startpagina komt met pagina over homo vakanties

In het netwerk van Startpagina, onderdeel van de Ilse media groep, komt een speciale dochterpagina rond het onderwerp "homo reizen". Deze specialere vakanties krijgen nu extra aandacht, net als eerder vakanties voor één ouder gezinnen en bijvoorbeeld singles.

Deze nieuwe dochterpagina, homo-reizen, bevat een hoop informatieve links van vakantie gerelateerde informatie voor homo, lesbisch en biseksuelen.

Naast speciale reisorganisaties biedt de pagina ook een groot overzicht van gay hotels over de gehele wereld. Overzichtelijk ingedeeld in de herkenbare Startpagina stijl. Haast clichématig zijn de kleuren even herkenbaar, een paarse achtergrond met deels roze teksten.

Al eerder lanceerde Startpagina specifieke dochterpagina's voor onderwerpen als vakanties voor singles, één ouder gezinnen en bijvoorbeeld gezonde vakanties. De vakantie startpagina zelf blijft populair met gemiddeld iets meer dan 11.000 bezoeken per maand, aldus de openbare statistieken van deze vakantie startpagina bij OneStat.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 08 maart 2009.