Stormloop verwacht op vliegtickets WK

De luchtvaartmaatschappijen bereiden zich alvast voor op een enorme drukte als het Nederlands Elftal op het WK in Zuid-Afrika weer een ronde verder komt. Als de oranjegekte toeslaat hebben zij vluchten beschikbaar.


Aangezien het Nederlands Elftal nu kans maakt om door te gaan naar de kwartfinales verwachten luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Martinair, Transavia en ArkeFly dat de vliegtickets naar Zuid-Afrika als warme broodjes verkocht zullen gaan worden. Er staan vliegtuigen paraat die eventueel volgende week richting Zuid-Afrika kunnen vertrekken.

Twee jaar geleden toen het Nederlands Elftal succes had tijdens het EK in Bern en Basel trokken de Oranjesupporters ook massaal naar Zwitserland. Deze stormloop wordt nu ook verwacht. Het WK vindt echter verder van huis plaats waardoor men in ieder geval met het vliegtuig moet reizen.

De tickets voor de WK wedstrijden zijn nog lang niet uitverkocht. En de fans van Italiƫ en Frankrijk willen nu wellicht ook van hun kaarten af. Hierdoor kunnen de supporters de wedstrijden bijwonen dat maakt het nog aantrekkelijker om naar Zuid-Afrika af te reizen.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 25 juni 2010.