Top 6 beste vliegveldrestaurants

Vaak moet u lang wachten op het vliegveld, daarom is dat een uitgelezen kans om een lekker hapje te eten. Echter, niet op alle vliegvelden kunt u genieten van een goede maaltijd.

USA Today heeft een lijst gemaakt van de beste vliegveldrestaurants. Vliegveld Amsterdam – Schiphol werd op nummer zes geplaatst.

Hong Kong International (HKG) heeft volgens USA Today het beste restaurant, namelijk Tian Xia Dumplings. Hier kunt u genieten van de authentieke Chinese keuken. Denk bijvoorbeeld aan visnoodles en dumplings met heerlijke rode chilisaus. Op een tweede plaats treffen Los Angeles International (LAX). Geniet van typisch Californische gerechten, zoals verse vis en gestoomde sojabonen in restaurant Encounter. Londen Heathrow (LHR) staat op de derde plaats met het restaurant van Gordon Ramsay. Op vier staat Austin-Bergstrom International (AUS) met Salt Lick BBQ-restaurants, waar u kunt genieten van een heerlijke barbecue ervaring. De vijfde plaats is voor John F. Kennedy International (JFK) waar u kunt eten in JetBlue Terminal 5. De kleine tapasgerechten zullen u verrassen. En op zes staat ons eigen Amsterdam – Schiphol (AMS). Restaurant Bubbles heeft een bar met rauwkost en verschillende champagnes. Er is een zoutwater aquarium en er is een lounge-setting, waardoor u even helemaal kan ontspannen en kan genieten van Nederlandse gerechten.

Een tussenstop op één van bovenstaande luchthavens is dus helemaal niet erg. U kunt de tijd doorkomen door heerlijk te dineren in één van de restaurants.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 21 mei 2012.