Uniek concept bij Center Parcs

Het is vanaf nu mogelijk om Pack&Go vakanties te boeken bij Center Parcs. Deze vakanties zijn gericht op acht verschillende type vakantiegangers en maken de vakantie nog specialer.

Het nieuwe concept van Center Parcs richt zich bijvoorbeeld op gezinnen, die voor het eerst met hun baby op vakantie gaan. De Pack&Go babyvakantie bestaat bijvoorbeeld uit een babybedje, box, babyvoeding en enkele elementen zodat de ouders lekker kunnen relaxen tijdens hun vakantie.

De Pack&Go drie generatie vakantie bestaat bijvoorbeeld uit een gratis upgrade van een 4- naar een 6-persoons cottage, zodat opa en oma mee kunnen op vakantie. En bij de Pack&Go Kidsvakantie krijgen de kids een leuke rugzak met allerlei goodies en activiteiten.

De Pack & Go Visvakantie is tegelijk met eerder genoemde vakanties gelanceerd en in de komende maanden zullen er nog vier soorten vakanties bij komen bij Center Parcs. U boekt dus echt een vakantie, die aansluit op de behoeften van uw reisgezelschap. Op deze manier wordt de vakantie één grote belevenis.

Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 19 april 2013.