Vakantie Egypte populair en goedkoop

Vakanties naar Egypte zijn momenteel weer erg populair. Tegen zeer gereduceerde tarieven kunt u een reisje boeken naar de Egyptische zon.


Nu de rust is wedergekeerd in Egypte en het negatief reisadvies is opgeheven neemt de vraag naar reizen naar Egypte weer toe. Reisorganisatie Neckermann had bijvoorbeeld binnen een uur een heel vliegtuig volgeboekt. Ook TUI en Skytours boeken weer volop vluchten naar Egypte.

Egypte is momenteel één van de weinige landen waar het echt warm weer is. Aangezien de Canarische eilanden, waar het ook altijd mooi weer is, bijna volgeboekt zijn kiezen veel vakantiegangers voor Egypte.

De prijzen van de vakanties naar Egypte liggen uitzonderlijk laag. De reisorganisaties willen Egypte als vakantiebestemming zo snel mogelijk weer op de kaart zetten. Daardoor liggen de prijzen nu soms wel meer dan vijftig procent lager dan de normale tarieven. Voor ongeveer 300 euro kunt u nu een week all-inclusive in Egypte verblijven. Niet gek dus dat de vliegtuigen zo snel volgeboekt zijn.
 Gepubliceerd door Vakantie.org redactie op 17 februari 2011.